Objavil/a: Bogdan Dular | januar 23, 2014

Alumni Managers’ Lounge

Alumni Managers' Lounge

O Alumni Manager’s Lounge

Alumni Manager’s Lounge je, kot lahko razberemo že iz samega imena, »prostor« srečevanja udeležencev magistrskega programa Poslovodenje in organizacija na Ekonomski fakulteti v Ljubljani (v nadaljevanju člani). Poleg pridobljenega teoretičnega znanja obogatenega s praktičnimi izkušnjami iz poklicnega življenja je širjenje mreže poznanstev in hkrati nesebično vračanje koristi združenju dandanes eden izmed ključnih pogoj uspeha v kariernem življenju.

Alumni Manager’s Lounge si tako preko organizacije različnih vrst dogodkov prizadeva svoje člane obogatiti z različnimi dodatnimi znanji, veščinami in jih med seboj povezati in spoznati ter tako med njimi razviti vrednote kolegialnosti, vzajemnosti, solidarnosti in medsebojne podpore.

Alumni Manager’s Lounge si bo pri svojem prihodnjem delovanju neprestano prizadeval za dvigovanje kakovosti naših prireditev za člane,  gradnjo  prepoznavnosti in ugleda Manager’s Lounge v javnosti ter nadaljnjo  ustvarjanje in gradnjo medsebojnih vezi med člani.

Alumni Managers’ Lounge ni izključno omejen samo za člane, temveč so vrata odprta vsem, ki zavzemajo različne funkcije v podjetjih in so jim aktivnosti Managers’ Lounge v posebnem interesu.

Bogdan Dular, predsednik in ustanovitelj

Dosedanji dogodki:

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Kategorije

%d bloggers like this: